Αλέξανδρος Παρθένης: «Ήταν άδικο αυτό που έγινε φέτος στο Survivor» – Τι λέει για την παραγωγή…

Survivor

«Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα…».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης, στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, έκανε λόγο για αδικία από την πλευρά της παραγωγής του Survivor. Τόνισε ότι ήταν άδικο το ότι υπήρχε αποχώρηση τις πρώτες μέρες, λέγοντας παράλληλα ότι αυτό δεν συνέβη πέρυσι, καθώς υπήρξε εβδομάδα προσαρμογής.

[dfp_ads id=236982]

Πρέπει, βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι δεν υπήρξε εβδομάδα προσαρμογής, καθώς το Survivor ξεκίνησε στις 13 Φεβρουαρίου και μετά από τέσσερις μέρες αποχώρησε η Μαριάννα Καλέργη.

Απογοητεύτηκες που έμεινες τόσο λίγο στο παιχνίδι;

Στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, παρόλο που έδωσα το 100% του εαυτού μου. Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα δεν υπήρχε αποχώρηση, καθώς ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους.

Οπότε φέτος ήταν άδικο και για τους τρεις υποψηφίους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πήραμε θετικές ψήφους από ανθρώπους που μας γνωρίζουν προσωπικά γιατί ο κόσμος απ’ έξω δεν πρόλαβε να δεθεί ή να κρίνει προσωπικότητες. Ο τηλεθεατής που το έχει παρακολουθήσει τρεις τέσσερις μέρες μπορεί να μην σήκωνε καν το τηλέφωνο για να ψηφίσει.

Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις». Θα ήθελα να γνωρίσει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ο Αλέξανδρος. Αν μου το πρότειναν θα ξαναέπαιρνα το αεροπλάνο να επιστρέψω στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!