Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και η στιγμή αμηχανίας

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Η χρονική απόσταση βοηθάει πάντα σε όλα τα πράγματα».

Αν η πολλή δουλειά έχει να κάνει λίγο και με μια εργασιοθεραπεία που μπορεί να έχει ανάγκη αυτή την εποχή για να ξεχαστεί και λίγο, αλλά και πως θα συνδυαζόταν αυτό με μια άλλη φάση ζωής στην οποία τώρα θεωρητικά θα είχε μπει αν είχε γίνει ο γάμος του ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου τον καλεσμένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έγινε επί τούτου. Προέκυψε. Η προετοιμασία είχε γίνει κάποιους μήνες πριν. Είχα επιλέξει από πριν το οτιδήποτε. Από το καλοκαίρι και πριν το καλοκαίρι. Οπότε ήξερα τι με περίμενε στο θέμα της δουλειάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δουλεύω πολύ» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Η χρονική απόσταση βοηθάει πάντα σε όλα τα πράγματα» θα πει στην συνέχεια ο ηθοποιός, ο οποίος δικαιολογώντας την αμηχανία του πάνω στο θέμα ανέφερε:

Οποιαδήποτε απάντηση αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Επειδή είναι ένα θέμα που έχει να κάνει και με άλλους ανθρώπους, για αυτό με βλέπεις να δυσκολεύομαι, ενώ ξέρεις ότι είμαι άνθρωπος που και μιλάω και δεν έχω κάτι να κρύψω. Όταν απαντάς συναισθηματικά, αμέσως αυτό κρίνεται ότι «α εννοούσε εκείνο». Σίγουρα είμαι σε μία φάση που τα πράγματα αρχίζουν και καταλαγιάζουν, αρχίζουν και γίνονται πιο συνειδητοποιημένα και αυτό νομίζω θα με βοηθήσει σε όλο το φάσμα της ζωής μου από εδώ και πέρα. Τώρα να σου πω το κλασσικό, όλα για κάποιο λόγο γίνονται; Σίγουρα πάντως εμένα με βοηθάει στο να επανέλθω σε εμένα, στις αξίες μου, στο κέντρο μου.»