Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δούλευα σα το σκυλί δώδεκα ώρες την ημέρα, κουτσάθηκα…»

«Το συνεργείο είχε πάρει τα δύο επεισόδια και τα είχε βάλει σε θυρίδα στην τράπεζα, για να μη μπορούν να τις βρουν για να εκβιάσουν και οι τεχνικοί να πληρωθούν.»

Καλεσμένος στο Happy Day ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τα χρόνια που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, την γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τα χρέη που άφησε, καθώς και τα χρωστούμενα που έχουν ηθοποιοί και τεχνικοί για τη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου».

«Εγώ δυστυχώς την οικογένεια μου τη γνώρισα σε μεγάλη κατάπτωση. Δηλαδή από τότε που γεννήθηκα εγώ η οικογένεια μου έχανε έχανε. Όταν είχα μεγαλώσει εγώ δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά. Η Κατίνα Παξινού άφησε πάρα πολλά χρέη, εντάξει άφησε και κάποια ακίνητα, αλλά σαν λεφτά…Ήταν τρυπιοχέρα η γιαγιά μου πολύ. Δηλαδή έβγαζε χίλια, ξόδευε δύο χιλιάδες. Δεν είχε καμία αίσθηση του χρήματος, δεν την ενδιέφεραν τα λεφτά και τα σκόρπαγε.» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφερόμενος στη γιαγιά του Κατίνα Παξινού.

Για τη δικαστική διαμάχη για τα χρήματα από τη σειρά το «Αμάρτημα της μητρός μου» ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε πως αν και δικαιώθηκαν στο δικαστήριο, δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους:
«Όχι δε μετάνιωσα διότι διεκδίκησα αυτό που δικαιούμουν, τα λεφτά μου, γιατί δούλευα σα το σκυλί δώδεκα ώρες την ημέρα, κουτσάθηκα, ακόμα κάνω φυσικοθεραπεία στο πόδι μου που έμεινε κουτσο από το ανέβα κατέβα στην περίφημη βίλα Βλαχάκη. Υπήρξε κανονικός εμπαιγμός. Αυτός ήξερε πάρα πολύ καλά ο παραγωγός ότι δε θα μας πληρώσει. Δηλαδή κόβω το κεφάλι μου. Είχαμε γυρίσει 15 επεισόδια, έχουν παιχτεί τα 13. Στα δύο κάναμε ας πούμε επίσχεση εργασίας, έτσι και σταμάτησε. Σκέψου ότι το συνεργείο είχε πάρει τα δύο επεισόδια και τα είχε βάλει σε θυρίδα στην τράπεζα, για να μη μπορούν να τις βρουν για να εκβιάσουν και οι τεχνικοί να πληρωθούν.»

//www.youtube.com/embed/NTd8VvxQvJ4