Alessia για Αλέξη Παππά: «Τον έχω μπλοκάρει από παντού, δεν θέλω να τον βλέπω πια»

Alessia Demetz

"Το κορίτσι των ονείρων του δεν υπάρχει, είναι μόνο στα όνειρά του", λέει η Alessia Demetz.

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε το πρωί του Σαββάτου, η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alessia Demetz. Η Alessia σχολίασε την εμφάνισή του στο Bachelor και ανέφερε χαρακτηριστικά πως η γυναίκα των ονείρων του υπάρχει μόνο στα όνειρά του.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία γιατί έχω αναλάβει τη σχεδίαση ενός ελικοπτέρου. Γενικά ασχολούμαι με τη διακόσμηση εσωτερικών ξενοδοχείων… Στο trailer του Bachelor είναι πανέμορφος όπως πάντα. Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν, είναι πανέμορφες με διαφορετικές προσωπικότητες και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου.

Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι γι’ αυτόν που είναι στο Bachelor. Νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με εμένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς, τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική, να με κάνει να νιώθω ξεχωριστεί, να παλεύει για μένα γιατί και εγώ θα έκανα το ίδιο.

Εύχομαι να βρει τον έρωτά του στο Bachelor. Ίσως τον έχει βρει, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές πλέον. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου.  Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε μιλάμε ή βλεπόμαστε κάτι συμβαίνει οπότε… Δε θα τον δω στο Bachelor, δε μπορώ να τον δω στα επεισόδια. Το κορίτσι των ονείρων του δεν υπάρχει, είναι μόνο στα όνειρά του», ανέφερε η Alessia Demetz.