Αλέξης Παππάς και Κατερίνα Καινούργιου έληξαν την κόντρα τους – «Όλα όσα είπες με ενόχλησαν»

Κατερίνα Καινούργιου, Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε ποτέ όμως κόκκινο τριαντάφυλλο στην Κατερίνα Καινούργιου.

Στη βίλα του Bachelor, όπου… ζει φέτος ο Αλέξης Παππάς, εισήλθε η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασεκευή προκειμένου να συναντήσει τον γοητευτικό ηθοποιό. Στην αρχή της συνάντησης τους, μάλιστα, οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους και να βάλουν «τελεία» στην κόντρα τους.

Ειδικότερα, αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως «έχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε έιδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! «Μην τον δω μπροστά μου», «μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο». Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

«Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς.

Κ.Κ.: Πέρα από την πλάκα, να σου πω ποια είναι η αλήθεια. Είναι η δουλειά μου αυτή και ο κόσμος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν βλέπεις ένα πρόσωπο που δείχνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε ένα ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, εννοείται πως μπορεί να σε ενοχλήσουν κάποια πράγματα. Και μένα εκεί με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα. Από κει και πέρα, όμως, όταν σε είδα έξω σου μίλησα πάρα πολύ ευγενικά. Κάναμε μια κουβέντα.

Α.Π.: Ποια είναι η άποψη σου τώρα; Με βάση αυτό που βλέπεις τώρα.

Κ.Κ.: Τώρα βλέπω έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί αλλά θα σου πω ότι δεν ήρθα εγώ για να μου κάνεις συνέντευξη εσύ.

Στο τέλος, ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε κόκκινο τριαντάφυλλο στην Κατερίνα Καινούργιου.