Αλέξης Παππάς για Τριαντάφυλλο: «Εδώ επιβιώσαμε στα σκουπίδια, δεν θα συνυπάρξουμε σε μία εκπομπή;»

Παππάς Τριαντάφυλλος

"Θεωρώ ότι αυτό που ήθελε η εκπομπή το πέτυχε με τον Τριαντάφυλλο. Έκανε τον ντόρο του", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο Αλέξης Παππάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έγιναν τη φετινή σεζόν ώστε να συμμετάσχει σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ απαντά στο ενδεχόμενο να συνυπάρξει σύντομα στο ίδιο πλατό με τον Τριαντάφυλλο.

«Αυτή τη στιγμή, όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση να «γρατζουνίσει» το μυαλό μου και να τη σκεφτώ πολύ σοβαρά, δεν μπορώ να σου πω ένα ναι ή ένα όχι για το εάν θα ξανάμπαινα στο Survivor», δηλώνει αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ (για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου) και με το ΟΡΕΝ, σχετικά με την εκπομπή του Τριαντάφυλλου. Δεν επετεύχθη, θεωρώ ότι δεν ήταν το κατάλληλο timing και για τις δύο πλευρές. Συζητήσαμε και για το χειμερινό πρωινό του Σαββατοκύριακου», αποκαλύπτει αμέσως μετά το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.

Πώς σχολιάζει την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Καλοκαίρι Yes;

«Θεωρώ ότι αυτό που ήθελε η εκπομπή το πέτυχε με τον Τριαντάφυλλο. Έκανε τον ντόρο του, ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τον λόγο και να δίνει μία ταυτότητα με το όνομά του. Οπότε αν με ρωτάς ως τηλεθεατή, ήταν μέσα στα πλαίσια. Αν με ρωτάς σαν Αλέξη Παππά, θεωρώ ότι έχει δυνατότητες να κάνει περισσότερα πράγματα», απαντά ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του Star.

Σε ερώτηση για μία πιθανή τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον γνωστό τραγουδιστή, ο Αλέξης Παππάς σημειώνει: «Εδώ συμβιώσαμε μέσα στο δάσος και στα σκουπίδια του Άγιου Δομίνικου, δεν θα μπορούσαμε να συμβιώσουμε σε μία εκπομπή;».