Αλέξης Παππάς για Survivor All Star: «Δεν έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα και είναι σοβαρό θέμα αυτό»

Αλέξης Παππάς

"Eύχομαι και ελπίζω τα παιδιά να πληρωθούν" δηλώνει ο Αλέξης Παππάς.

Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο μίλησε για το Survivor All Star και όλες τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αποκαλύπτοντας πως ορισμένοι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί ακόμα από την παραγωγή.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εύχομαι και ελπίζω τα παιδιά να πληρωθούν γιατί δεν έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα και είναι σοβαρό θέμα αυτό. Δεν ξέρω τι λέει το κάθε συμβόλαιο του κάθε παιδιού γιατί ο κάθε ένας μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα και να συμφωνήσει με την παραγωγή. Το φετινό δεν το υπέγραψα εγώ. Πάρα πολλοί, όμως, ακούγεται ότι δεν έχουν πληρωθεί. Νομίζω οι περισσότεροι. Δηλαδή αν κάποιοι πληρώθηκαν, πληρώθηκαν μετά από πίεση».

«Εγώ δεν μπορώ να πω τι έχουν υπογράψει φέτος σε αυτό το συμβόλαιο. Εγώ είχα υπογράψει, αν θυμάμαι καλά, να πληρωθώ έναν μήνα μετά την αποχώρηση μου και ήταν πολύ τυπικό».

«Φαντάζομαι ότι, αφού έγινε έτσι πριν από δύο χρόνια, θα συνεχίζει να γίνεται και φέτος. Ελπίζω όμως τα παιδιά, επειδή είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτή που τραβάνε, να πληρωθούν» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αλέξης Παππάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.