Αλέξης Παππάς για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Για κάποιους το Survivor είναι μία εμπειρία, για κάποιους άλλους το χρήμα»

Αλέξης Παππάς

"Απ' ό,τι φάνηκε ο κόσμος δεν τις πολυεκτίμησε όλες αυτές τις κόντρες. Έγινε μία υπερπροσπάθεια στην παραγωγή, για να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου", σχολιάζει ο Αλέξης Παππάς.

Σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης έδωσε το παρών ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Τριαντάφυλλος στο ΟΡΕΝ αλλά και για την πρόσφατη δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πως όλοι οι παίκτες του Survivor μπαίνουν στο παιχνίδι για τα χρήματα.

«Άκουσα ότι ο Τριαντάφυλλος ξεκινάει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να πάει καλά, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί του αξίζει», δηλώνει ο Αλέξης Παππάς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει και ο ίδιος την παρουσίαση ενός project στο μέλλον.

Πώς σχολιάζει την άποψη που εξέφρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τους παίκτες του Survivor; Ο Αλέξης Παππάς απαντά: «Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέρει όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες του Survivor. Για κάποιους είναι μία εμπειρία, για κάποιους άλλους το χρήμα».

Τέλος, όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Δεν τις είδα όλες τις κόντρες αλλά απ’ ό,τι φάνηκε ο κόσμος δεν τις πολυεκτίμησε όλες αυτές τις καταστάσεις. Έγινε μία υπερπροσπάθεια στην παραγωγή, για να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου».