Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη οικογενειακή τους σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο

Αλέξης Κούγιας

«Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι τους κι έχω φάει», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας και η Τζεφ Μοντάνα γνωρίζονται από το παρελθόν, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο. Ο γνωστός ποινικολόγος, συγκεκριμένα, είναι φίλος και έπαιζε μπάλα παλιά στην ομάδα της Κορίνθου μαζί με τον πατέρα της Τζεφ.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, κατάλαβε πως γνωρίζονται όταν η Τζεφ Μοντάνα του είπε το επίθετο του πατέρα της.

«Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο. Όταν είδα ότι η έδρα της επιχειρήσεως της μητέρας του είναι στην Κόρινθο και αυτός από μόνος του μου είπε το επώνυμο του πατέρα του και θυμήθηκα ότι παίζαμε μαζί μπάλα στην ομάδα της Κορίνθου.

Ένας υπέροχος άνθρωπος ο πατέρας του. Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι τους κι έχω φάει. Αλλά δεν μπορούσα να ταυτίσω το φίλο μου και τον γιο του με τον συγκεκριμένο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης: «Εγώ είμαι υπερασπιστής. Οποιονδήποτε προσπαθεί, είτε μέσα στο δικαστήριο είτε εκτός δικαστηρίου, να πλήξει την υπερασπιστική μου γραμμή και την προσπάθειά μου να αθωωθεί ο εντολέας μου, είναι “εχθρός” μου».