Αλέξης Κούγιας: «Το θέμα με το τακούνι ήταν μία τρομερή συκοφαντία του βρομερού Λαζόπουλου»

Αλέξης Κούγιας

"Αν μπορέσω να του πάρω και το σπίτι, θα του το πάρω. Αύριο βγάζω μία αποκάλυψη για την υπόθεση Πισπιρίγκου και κάποιοι θα εξαφανιστούν από την τηλεόραση", προειδοποιεί ο Αλέξης Κούγιας.

Τη δική του απάντηση στον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο δίνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το Super Κατερίνα, απαντώντας στο σχόλιο του συναδέλφου του πως ο ίδιος «αγόρασε» την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ούτε μήνυση, ούτε αγωγή μου έχει κάνει ο κύριος Παπαδόπουλος, γιατί δεν με έχει καλέσει κανείς. Όμως, έχω κάνει εγώ και μηνύσεις και αγωγές για αυτό που είπε, ότι αγόρασα την υπόθεση της Πισπιρίγκου. Ειλικρινά σας το λέω, αν μπορέσω να του πάρω και το σπίτι, θα του το πάρω», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας.

«Ό,τι είπε ειδικά για αυτή την τρομερή συκοφαντία που κατασκεύασε αυτός ο βρομερός Λαζόπουλος, τότε που επί χρόνια προσπαθούσε να υποβαθμίσει την προσωπικότητά μου. Είναι γνωστό σε όλους ότι τότε με είχαν χτυπήσει δύο μπράβοι γνωστού επιχειρηματία με σιδερογροθιά», καταγγέλλει στη συνέχεια.

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου και η ίδια μάς έχουν δώσει την εντολή να καταθέσουμε μία μήνυση σε βάρος του (Όθωνα Παπαδόπουλου), για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα για το οποίο έχει καταδικαστεί και για το οποίο είναι υποχρεωτικό να χάσει την άδειά του. Είναι το αδίκημα της απιστίας δικηγόρων», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο συγκεκριμένος τύπος δεν είχε διορίσει ούτε έναν ιατροδικαστή, ούτε έναν απλό γιατρό για να υποστηρίξει αυτή τη γυναίκα, ενώ είχε εισπράξει από την οικογένεια Πισπιρίγκου περισσότερα από 10.000 ευρώ. Αύριο βγαίνει μία αποκάλυψη από εμένα για την υπόθεση Πισπιρίγκου, που κάποιοι θα εξαφανιστούν από την τηλεόραση», προειδοποιεί ο Αλέξης Κούγιας.

«Μιλάμε για ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα. Θα καταλάβετε για τι σκευωρία μιλάμε σε βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου», σημειώνει κλείνοντας.