Αλέξης Κούγιας κόλαφος για Σπύρο Μπιμπίλα: «Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του»

Αλέξης Κούγιας

"Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια".

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στη Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου και αναφέρθηκε για τον λόγο που είχε παύση για δύο μήνες από τα καθήκοντά του. Στη συνέχεια καταφέρθηκε για του Σπύρου Μπιμπίλα και του Λάκη Λαζόπουλου.

«Ο λόγος που έχει γίνει -για πρώτη φορά στην καριέρα μου- αφαίρεση της αδείας, ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο για να κάνω την αφαίρεση του καρκίνου, ο Δημήτρης και ο Γιάννης Λιγνάδης δημοσιοποίησαν στο site του γραφείου των φερομένων ως βιασθέντων για να δείξουν ποια είναι η ποιότητα αυτών που κατήγγειλαν τον Λιγνάδη και για τους οποίους αθωώθηκε. Εγώ αρνήθηκα ότι τις παραχώρησα αλλά το έκαναν πράγματι οι συνεργάτες του γραφείου μου. Αυτό θεωρήθηκε συμπεριφορά που έπρεπε να τιμωρηθώ και τιμωρήθηκα με μία ποινή που μου επέβαλε ο Σύλλογος» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Κι εγώ του έχω κάνει μήνυση και για το βούλευμά ότι δήθεν τον έχω χτυπήσει έχω αθωωθεί. Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ηθική μου εξόντωση επί πολλά χρόνια, έχει και το θράσος να κάνει μηνύσεις εναντίον μου. Δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ευεργετηθεί από εμένα, που αντί να με ευγνωμονεί, να προσπαθεί να με καταστρέψει… Δεν θα είμαι σε αυτό το δικαστήριο.» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Μην ασχολείστε με τον Μπίμπιλα! Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του όπως είπε. Ασχολούμαστε με ανθρώπους που οικοδόμησαν προσωπικότητες πάνω σε δυστυχίες. Δεν τον ήξερα, τον έμαθα επειδή ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ και επειδή παρενέβαινε σε υποθέσεις του metoo χωρίς να είναι καν παράγοντας. Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια». είπε ρίχνοντας τα βέλη του κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.