Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση για την Εύη Βατίδου – Έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα

Αλέξης Κούγιας

"Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως" προειδοποίησε ο Αλέξης Κούγιας.

Το πρώτο του σχόλιο για τις τελευταίες δηλώσεις της πρώην συζύγου του έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στην Εύη Βατίδου, η οποία νωρίτερα είχε εκφράσει ανοιχτά στις κάμερες την αντιπάθειά της κατά της νέας συντρόφου του.

«Εγώ δεν μίλησα για καμία σχέση μου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Θα σας το πω ειλικρινά: το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας, γιατί τυχαίνει να πέφτουν πολύ κοντά τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είμαστε και οι δυο παρόντες. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό σημείο κοινωνικά και οι δύο. Δεν θέλω να κριτικάρω τίποτα, μου είναι και αδιάφορο» ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος.

«Μετά τον χωρισμό μας το 2007 και επειδή στεναχωρέθηκα πάρα πολύ έναν χρόνο να ασχολούνται τα media με διάφορες λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω πάλι σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν θέλω ένα τοξικό περιβάλλον, θέλω να προστατεύσω την ηρεμία μας» επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας.

Αμέσως μετά, ο κορυφαίος ποινικολόγος δε δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι ενδεχομένως επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του για να εμπλέξουν τον ίδιο και τα παιδιά τους σε ένα «παιχνίδι» κουτσομπολιού.

«Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας» πρόσθεσε κλείνοντας το θέμα ο Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο, επειδή η τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποινικολόγο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ο Γιώργος Λιάγκας τον ευχαρίστησε και θέλησε να ολοκληρώσει τη συνομιλία τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τότε ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ελάχιστο τηλεοπτικό χρόνο.

«Δεν ξέρω γιατί δεν με ακούτε αλλά εάν ο λόγος είναι γιατί θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου» τόνισε ο ποινικολόγος και έκλεισε το τηλέφωνο.