Αλέξης Κούγιας: «Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου»

Αλέξης Κούγιας

"Αν τελικά κριθεί αμετάκλητα ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, ναι κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του", λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό για τον Αχιλλέα Μπέο και τις κατάπτυστες δηλώσεις του τη βραδιά των εκλογών, δεν μάσησε τα λόγια του…

«Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου, ακραία. Βρίσκομαι σε δικαστήρια μαζί του πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτά που κάνει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι έκπληκτος πώς ένα υψηλού επιπέδου εκλογικό σώμα όπως είναι του Βόλου τον εκλέγει για τρίτη φορά δήμαρχο. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που τον αποθέωσαν που σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες απόψεις», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με το αν ο Αχιλλέας Μπέος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του δημάρχου εξαιτίας των όσων δήλωσε, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε: «Αν διερευνηθεί και προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα για συγκεκριμένη ποινική δίωξη, θα ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα και στους τρεις βαθμούς. Αν τελικά κριθεί αμετάκλητα ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, ναι κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του».