Αλέξης Κούγιας: Απαντά στην Εύη Βατίδου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης – «Έχω σχέση, μου δημιουργεί πρόβλημα»

Κούγιας Βατίδου

"Θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου", δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος.

Οριστικό τέλος στις φήμες και τους ισχυρισμούς της Εύης Βατίδου περί επανασύνδεσης βάζει ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός νομικός, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ξεκαθαρίζει στο Happy Day πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα να είναι ξανά μαζί, αφού ο ίδιος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα.

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», επισημαίνει ο γνωστός νομικός για την προσωπική του ζωή.

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου», σχολιάζει σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

«Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας στην τοποθέτησή του στο Happy Day.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!