Αλέξης Γεωργούλης – Ταραγμένη η Μαρία Σολωμού στον αέρα του Mega: «Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω»

Μαρία Σολωμού

«Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα», λέει η Μαρία Σολωμού.

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε και για τον πολύ καλό της φίλο Αλέξη Γεωργούλη και τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

«Μου πήρε αρκετό καιρό να “ακούσω” τι λέγεται για τον Αλέξη. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω ότι θα κάνω μόνο σαρδάμ. Με τον Αλέξη έχω σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης. 25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού είπε στη συνέχεια: «Δεν τον έχω δει καν να τσακώνεται, δεν τον έχω ακούσει καν να φωνάζει. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά».

Κλείνοντας, η Μαρία Σολωμού είπε: «Είμαι πάντα με τις γυναίκες και με τα θύματα, αλλά επιτρέψτε μου στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχω μια δεύτερη σκέψη».