Αλέξης Γεωργούλης: «Ήταν ένας κεραυνός, διαλύθηκε το σύστημα μου»

Αλέξης Γεωργούλης

"Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. 20 χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα".

Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο δεν έχει στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο από την εισαγγελία.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών», δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δεν μίλησα μαζί της, γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα μετά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον», εξομολογείται ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. Ευτυχώς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. 20 χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα», παραδέχεται ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του ΑΝΤ1.