Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying για τη δυσλεξία μου»

Αλέξης Γεργούλης

«Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά», λέει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν έρχεται αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός”.

Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο Σπύρος”.

Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε επίσης: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκη, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».