Αλέξης Γεωργούλης – Χαλασμός για τη Θεοφανία Παπαθωμά: «Νομιμοποιεί τον βιασμό»

Κατερίνα Καινούργιου

"Παιδιά, τι είναι αυτά; Ντροπιαστικό" αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές είναι και σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το εν λόγω θέμα με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. «Παιδιά, τι είναι αυτά; Ντροπιαστικό και αυτό» αναφώνησε, αμέσως, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha για την δημοφιλή πρωταγωνίστρια.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους! Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κυρία Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε την γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… όχι, μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για να προσθέσει, εμφανώς εξοργισμένη, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πως «υπάρχει και χειρότερο! Η κα. Παπαθωμά νομιμοποιεί τον βιασμό με κάποιο τρόπο ρωτώντας τον εαυτό της και τους άλλους, «κι αν θες να βιάσεις κάποια;». Τι εννοείς δηλαδή;».

Στη συνέχεια προβλήθηκε η ανάρτηση που έκανε ο σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά, Γρηγόρης Πετράκος σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη για να προχωρήσει σε αντίστοιχα σχόλια η Κατερίνα Καινούργιου και η τηλεοπτική της παρέα. «Πραγματικά δεν έχω λόγια να το σχολιάσω αυτό. Έχω μείνει άναυδη» δήλωσε η παρουσιάστρια.