Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, έρχομαι σε δύσκολη θέση»

Αλέξανδρος Τσουβέλας

"Μου λένε κράτησε το παιδί και λέω για ποιον λόγο; Και μου λένε για να το θυμάμαι" ανέφερε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα και μίλησε για τις συμπεριφορές που τον ενοχλούν και τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

«Με τσακίζει όταν ξέρω ότι ο άλλος με έχει βρίσει κι έρχεται και μου κάνει τον φίλο. Βρίσε με και φύγε από την ζωή μου. Βαριέμαι να βελτιώνω τους ανθρώπους. Τσακώνομαι λεκτικά με κόσμο στο Facebook. Όσο μου λένε μην απαντάς, εγώ συνεχίζω και το μετανιώνω. Μετά αυτός μου λέει συγγνώμη κι έρχεται στην παράσταση. Να πιαστώ στα χέρια όχι. Είναι δύσκολο και στην περίπτωσή μου. Ένας πέρασε το stop και μου είπε έλα ρε Τσούβι, θα σε τράκαρα. Μου φεύγουν τα νεύρα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση, όταν μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, λες κι είμαι ο Καραμανλής από την μεταπολίτευση. Μου λένε κράτησε το παιδί και λέω για ποιον λόγο; Και μου λένε για να το θυμάμαι. Με φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση. Τι να ξέρει ένα παιδάκι; Δεν θα έπαιρνα ποτέ από το καρότσι το παιδί μου να πω έλα να σε βγάλουμε μία φωτογραφία με κανέναν άνθρωπο επάνω στην γη» σημείωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.