Αλέξανδρος Συνοδινός: «Με πείραξαν τα σχόλια της Μαρίνας, βγαίνοντας είδα ένα άλλο πρόσωπο»

Αλέξανδρος Συνοδινός

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Συνοδινός για τη Μαρίνα.

Στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Επέστρεψα συνειδητοποιημένος στο MasterChef. Βλέποντας κάποια πράγματα απ’ έξω κλείστηκα ακόμα περισσότερο και αφοσιώθηκα ακόμα περισσότερο στο στόχο μου. Το πιο καθοριστικό ήταν αυτά που άκουσα από τη Μαρίνα, βγαίνοντας έξω είδα ένα τελείως άλλο πρόσωπο, που δεν μου είχε δείξει, που δεν είχα καταλάβει, ότι ασχολείται τόσο και δίνει βάση στο κουτσομπολιό. Όσο ήμασταν μέσα και κάναμε παρέα δεν σχολιάζαμε κανέναν. Ήταν πολύ περίεργο και νομίζω ότι πειράχτηκα λίγο και με τον εαυτό μου που δεν το κατάλαβα και έφτασε να περάσει όλος αυτός ο καιρός και να το δω σαν… τρίτος. Αλλά εντάξει, μαθήματα είναι αυτά», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Συνοδινός για τη Μαρίνα.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόσθεσε επίσης: «Δεν επηρεάστηκα σε κάτι από τη Μαρίνα γιατί δεν υπήρχε κάτι να επηρεαστώ. Δεν ήταν κλίκα, ήταν παρέα. Οι δυο μας, βέβαια, τα ξεκαθαρίσαμε μετά. Της είπα ότι πειράχτηκα με όλο αυτό και εκείνη κατάλαβε το λάθος της. Μου είπε ότι ίσως κάποια πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται, ότι κάποια είναι κομμένα, δεν αναφέρεται ολοκληρωμένη η άποψη».