Αλέξανδρος Ρήγας: «Ήταν η αγαπημένη μου σειρά, εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία»

Αλέξανδρος Ρήγας

"Εμένα με κάνει ευτυχισμένο ό,τι με έκανε και όταν ξεκινούσα: το να νιώθω ότι με αποδέχονται", εξομολογείται ο γνωστός δημιουργός.

Στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης 10/10 ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης συνομίλησε με την Ελένη Τσολάκη

«Τώρα πια εμένα με κάνει ευτυχισμένο ό,τι με έκανε και όταν ξεκινούσα: το να νιώθω ότι με αποδέχονται, να ταΐζω και να καλύπτω την ανάγκη μου για αποδοχή», δηλώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Σε αυτό το στούντιο γυρίσαμε το Ντόλτσε Βίτα, τους Δυο Ξένους, το Τι Ψυχή, το Κόκκινο Δωμάτιο… μέχρι εκεί. Μετά με άλλες παραγωγές που έκανα στη συνέχεια ήμουν σε άλλα πλατό», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο δημιουργός.

«Εμένα η αγαπημένη σειρά που έκανα ήταν οι Στάβλοι, ήταν δικό μου θέμα όμως. Το έχω ξαναπεί. Περνούσαμε όλοι πολύ καλά, ήταν μία σειρά αιρετική, ανατρεπτική, αρκετά «αυθάδικη» και «βλάσφημη». Εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία, όπως και η τελευταία δουλειά που έκανα, στην Τούρτα της Μαμάς», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Είμαι 30 τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Το ιδανικό είναι πάρα πολύ σχετικό, έχει να κάνει με την προσωπική κατάσταση που βρίσκεσαι εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ νιώθεις καλά, απλώς οι άνθρωποι και οι συνθήκες της δουλειάς σε κάνουν να περνάς καλά», εξομολογείται ο Αλέξανδρος Ρήγας αμέσως μετά.