Αλέξανδρος Ρήγας – Έτσι συνδέεται η νέα «Τούρτα της μαμάς» με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Αλέξανδρος Ρήγας

"Έμεινε από τότε κλειδωμένο στο μυαλό μας" τόνισε ο Αλέξανδρος Ρήγας στο "φλΕΡΤ".

Στην κάμερα του «φλΕΡΤ» μίλησαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέας του σειρά, «Η τούρτα της μαμάς» που θα προβληθεί τη φετινή σεζόν στην ΕΡΤ. Οι σεναριογράφοι μίλησαν με χαμόγελο και ενθουσιασμό για όλα όσα μας επιφυλάσσουν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Ρήγας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη, η αγκαλιά, το φιλί, το νοιάξιμο, η ασφάλεια. Θα το καταλάβουν και αυτοί που το έζησαν και όσοι το στερήθηκαν. «Αυτή η ιδέα, να παρουσιάσουμε ανθρώπους μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας και να τους δείξουμε με όλα τα πάθη, τα λάθη, τα σωστά τους μέσα από ένα οικογενειακό τραπέζι ήρθε πολλά χρόνια πριν».

«Όταν ετοιμάζαμε μια σειρά που παίχτηκε στο MEGA πριν από 20 χρόνια, το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που στο πρώτο επεισόδιο είχαμε κάνει ένα flashback σε ένα τραπέζι οικογενειακό το 1965 και από τότε είχαμε βάλει στην άκρη του μυαλού μας ότι αυτό θα μπορούσε να αφορά εμάς» συμπλήρωσε ο δημοφιλής σεναριογράφος. «Έμεινε από τότε κλειδωμένο και εν όψει της συνεργασίας με την ΕΡΤ θεωρήσαμε ότι είναι ένα κόνσεπτ που και εμείς αγαπάμε ακόμα και θα θέλαμε σε αυτές τις εποχές που έχουν κάποιες έντονες χαρακιές να θυμηθούμε την αγάπη και την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει η οικογένεια».

«Η σειρά γράφτηκε μέσα στον αποκλεισμό της καραντίνας, αλλά ήταν αυτό που τελικά μας επέτρεψε να μην ζήσουμε την καραντίνα και να έχουμε, όχι απλώς κέφι, κίνητρο» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Αποστόλου.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Ρήγας πρόδωσε πως «στόχος είναι να κλείσουμε γλυκά το μάτι και να ζεστάνουμε λίγο τις ψυχές των θεατών με οικογενειακή θαλπωρή»