Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια του «Κάνε ότι Κοιμάσαι»;

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ

Θα δούμε τελικά τη δημοφιλή σειρά για δεύτερη σεζόν στην ΕΡΤ;

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ. Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ, μίλησε για το μέλλον του σήριαλ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία του από τις εκλογές.

«Ο μπαμπάς είναι Πολωνός, η μητέρα μου είναι μισή-μισή. Ο παππούς μου πήγε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, εκεί γνώρισε τη γιαγιά μου. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν εκεί, στο ίδιο σχολείο. Ήταν καρμικό», διηγείται ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ.

«Ήμουν πάρα πολύ ήσυχος ως παιδί, πολύ ήρεμος και διαβαστερός. Είχα πάντα την ανάγκη να φύγω από τη Λάρισα, ήθελα κάτι άλλο, οπότε ήξερα ότι πρέπει να διαβάσω», θυμάται ο νεαρός ηθοποιός.

«Φέτος ανέβηκα στη Λάρισα για να ψηφίσω, πετάχτηκα και γύρισα. Είχα να δω πολύ καιρό τους δικούς μου, ειδικά με το δικό μας επάγγελμα. Ψήφισα και μετά είχε το καθιερωμένο μετεκλογικό τραπέζι, ευτυχώς δεν φαγωθήκαμε. Πάνω-κάτω είχαμε ψηφίσει τα ίδια», περιγράφει για την Κυριακή των εκλογών ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ.

Σε ερώτηση για τον ρόλο του στο «Κάνε ότι Κοιμάσαι», με αφορμή το τελευταίο διπλό επεισόδιο που έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ αποκάλυψε πως η σειρά αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με άλλους πρωταγωνιστές και ανανεωμένο σενάριο.