Αλέξανδρος Πετρίδης: «Όσο με έπαιζε ο Μουτσινάς ανέβαιναν τα νούμερα, τώρα…»

Αλέξανδρος Πετρίδης

Απασφάλισε κατά του γνωστού παρουσιαστή ο Αλέξανδρος Πετρίδης.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξανδρος Πετρίδης το πρωί της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, τον Νίκο Μουτσινά και την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Πετρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν εμφανίζομαι στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν κάνουν νούμερα. Εμφανίζομαι, τσιμπάνε τα νούμερα. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη είτε στην τρίτη εκπομπή, είχε πέντε βίντεο και τα τρία ήταν με τον Πετρίδη και έφερνε τριανταπεντάρια. Ξαφνικά έχει μείνει με ένα, δύο, τρία κόνσεπτ και τα νούμερα πέφτουν»

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και στα πρώτα μου βήματα σαν τραγουδιστής, όταν ξαφνικά είδα σε ένα βράδυ να κατεβαίνω από την αφίσα γιατί δεν ενέδωσα σε μια παιχνιδιάρικη πρόταση».

«Αποφάσισα μετά από τη γνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα να βάλω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές στο ΣΕΗ για την θέση του δεύτερου προέδρου, γιατί κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση από εκείνον» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Από το 1997 έχω κάνει πάνω από 700 μεταγλωττίσεις».