Αλέξανδρος Πετρίδης: «Έχω ένα αρχείο τεράστιο και αν με προκαλέσουν θα το βγάλω»

Αλέξανδρος Πετρίδης

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης αποκαλύπτει: "Δύο παρά το βράδυ μου έστειλε ένα μήνυμα 'Τι φωτογραφία είναι αυτή που ανέβασες; Δεν μας στέλνεις και καμία άλλη να φτιάξουμε τη νύχτα μας";".

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης με τον πολύ καλό του φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα, πέρασαν το κατώφλι του Πρωινό, το μεσημέρι της Τρίτης. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία τους, την ενασχόληση με την τηλεόραση, αλλά και για όσους τους σνόμπαραν στις εκπομπές.

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη, λοιπόν, έκανε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

«Όταν κάποια στιγμή ήταν να πάω σε κάποια εκπομπή καλεσμένος, έχω μιλήσει με τους παρουσιαστές -δύο ήταν- και λένε «τον θέλουμε πάρα πολύ να έρθει εδώ» και ξαφνικά ακούω ότι ο υπεύθυνος, ο αρχισυντάκτης μόλις είδε το όνομά μου είπε όχι, λέω παιδιά «Γιατί όχι; Δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο».

Πατάω στο Facebook -γιατί έχω ένα αρχείο τεράστιο και αν με προκαλέσουν θα το βγάλω κιόλας- και αυτό το όνομα που δεν μου θύμιζε τίποτε, δεν τον έχω δει ποτέ, βλέπω έναν άνθρωπο που δύο παρά το βράδυ μου έστειλε ένα μήνυμα ‘Τι φωτογραφία είναι αυτή που ανέβασες; Δεν μας στέλνεις και καμία άλλη να φτιάξουμε τη νύχτα μας»; Κι επειδή του είπα «Συγγνώμη, εδώ δεν είναι site για γνωριμίες, είναι το προσωπικό μου Facebook», αυτός το κράτησε και όταν ήταν σε αυτή τη θέση μου έκοψε το να πάω καλεσμένος», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Πετρίδης.