Αλέξανδρος Νικολαϊδης: «Λύγισε» η Ζωή Κρονάκη – «Έπαθα τεράστιο σοκ, του έκανα συνέντευξη πριν από πέντε μήνες»

Ζωή Κρονάκη

"Με πήραν συνάδελφοι πολλά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα. Δεν καταλάβαμε τίποτα και δεν αισθάνθηκα τίποτα" εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

Με την δυσάρεστη είδηση της απώλειας του Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδου Νικολαϊδη, ξεκίνησε η εκπομπή Δύο στη Μία. Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης κι η σύζυγός του είχαν δώσει την τελευταία τους συνέντευξη στην παρουσιάστρια για την εκπομπή Μαμά-δες. Η Ζωή Κρονάκη εμφανώς συγκινημένη είπε:

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου ότι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης είναι φως για όλους μας. Χθες με το που έσκασε το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ γιατί του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες. Με πήραν συνάδελφοι πολλά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα. Δεν καταλάβαμε τίποτα και δεν αισθάνθηκα τίποτα.

Το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Της κρατούσε το χέρι σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας. Δεν μπορώ όταν μιλώ για αυτά. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε δεύτερη ανάγνωση ο άνθρωπος αυτός, όταν ήρθε στις Μαμά-δες, γνώριζε ήδη το πρόβλημα της υγείας του κι η Δώρα. Προσπαθούσα να καταλάβω που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να έρθει να μιλήσει; Ήρθε να μιλήσει για το θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά του, το αθλητικό ιδεώδες και την οπαδική βία» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη