Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ποτέ δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

"Όταν μου είπε η Λένα τι ακριβώς είχε συμβεί, ήταν δύσκολο" εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την Πεμπτη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την υποστήριξη προς την σύζυγο του, Λένα Δροσάκη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα λαμβάνουν χώρα κατά τη δίκη του ηθοποιού.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να καταλάβει. Επίσης, δεν είναι ταινία και δεν έχει cut για να το ξαναπάμε. Είναι κάτι άλλο, είναι η ζωή και είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολο που δεν είναι εύκολο κάποιος να είναι προετοιμασμένος για να την αντιμετωπίσει. Επαγγελματίες αυτού του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά και εγώ ήρθα σε δύσκολη θέση αρκετές φορές. Από αυτά που άκουγα μέχρι που υπήρξε και προσωπική διένεξη κάποια στιγμή».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω ανάλυση του περιστατικού , απλά περιγράφω ακόμα και οι δικηγόροι κάνουν μέσα στη δουλειά πράγματα τέτοια. Η σύζυγος μου είναι μάρτυρας αυτής της δίκης οπότε εμπλέκομαι και γω. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό με τον κατηγορούμενο. Ας μην το συζητήσουμε γιατί το έχουμε συζητήσει και κατ’ ιδίαν και έχουν ειπωθεί και πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Ποτέ δεν έχουμε έρθει σε καμία αντιπαράθεση, να τσακωθούμε ή να πλακωθούμε όπως γράφτηκε και είπαν σε άλλες εκπομπές».

«Όταν μου είπε η Λένα τι ακριβώς είχε συμβεί, ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου, αν και ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει περιγράφοντας ένα πολύ δύσκολο γεγονός» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.