Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Χωρισμός βόμβα μετά από τρία χρόνια γάμου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πλέον μαζί.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν στη ζωή τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και περίπου τρεις μήνες: «Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης.

Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους».

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε από την πλευρά της: «Η Λένα είναι ένα ηθικό στοιχείο, συνεσταλμένη, ευγενής και έχει περάσει πάρα πολλά, και με την υγεία της και με όλη αυτή την ιστορία με το δικαστήριο. Η λέξη “λυτρωτικό” που είπαμε πριν κάπως την ακουμπάει, καθώς είναι μια καινούργια αρχή και της αξίζουν τα καλύτερα. Ειδικά της συγκεκριμένης γυναίκας που έχει παλέψει για πάρα πολλά θέματα».