Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη, ενώ ο ίδιος ήταν ακόμα μαθητής της δραματικής σχολής.

«Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα έκανα και κάποια μαθήματα με έναν πολύ γνωστό, εκείνη την εποχή, σκηνοθέτη στο θέατρο. Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων δημιουργήθηκε η όποια σχέση μεταξύ δασκάλου και μαθητή, οπότε εκεί αρχίζει μια σχέση εμπιστοσύνης. Πολύ νέος εγώ, 19 χρονών. Και κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος στο μάθημα και αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχτώ, κατά κάποιον τρόπο, μια παραπάνω επαφή σωματική», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόσθεσε: «Ήρθα σε δύσκολη θέση και βρέθηκα μια ανάσα από το να αφήσω και τη δραματική σχολή. Δεν ήταν άσκηση βίας. Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο. Μετά από χρόνια ομαλοποιήθηκε αυτή η σχέση με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, αλλά έκτοτε δεν έχω επαφή μαζί του γιατί έχει αποχωρήσει και από τη δουλειά».