Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

"Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα... με όποιο κόστος", σημειώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον ερχομό του γιου του και φυσικά τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη.

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, γιατί έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου. Το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται. Ό,τι κάνω και σκέφτομαι περιστρέφεται γύρω από εκείνον», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία», τονίζει σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Λένε: τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος», σημειώνει.