Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η εξομολόγησή του για τη μέρα που πέθανε η Ζωή Λάσκαρη! «Ήταν ένας κεραυνός…»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

«Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε…».

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την ημέρα που πέθανε η Ζωή Λάσκαρη.

«Το βράδυ της 17ης Αυγούστου μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε όπως κοιμόμασταν κάθε βράδυ. Μάλιστα, στις 15 Αυγούστου είχαμε κοινωνήσει μαζί. Το πρωί εγώ σηκώθηκα να πάω στο γραφείο και η Ζωή Λάσκαρη κοιμόταν, δεν την ξύπνησα. Πολλές φορές εγώ έφευγα ενώ είχε ξυπνήσει κι έπινε τον καφέ της και κάπνιζε το πρώτο της τσιγάρο. Κάπνιζε τρία πακέτα την ημέρα και ανένδοτη στο να το περιορίσει ή να το κόψει. Κι έφυγα… Κατά διαβολική σύμπτωση πήγα στο γραφείο και μετά σε μια κηδεία ενός παλιού μου φίλου.

Και όταν γύρισα από την κηδεία και τηλεφώνησα στο σπίτι, δεν μου απαντούσε. Πήρα τότε την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός. Η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα που ήταν σπίτι, εγώ ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη. Δεν μπορώ να περιγράψω εκείνες τις πρώτες στιγμές, είναι τέτοιος ο κεραυνός… Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή Λάσκαρη, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε, αλλά για εμάς ήταν ένας κεραυνός», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος…

Η Μάρθα Κουτουμάνου απαντά σε Αλέξανδρο και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου