Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Νατάσα Καλογρίδη: «Έκανα κάποιες επιλογές…»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

«Ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ».

Σε ερωτήσεις για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη απάντησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε χωρίς περιστροφές, με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση του με την ηθοποιό που απασχόλησε πολύ τα Μέσα το προηγούμενο διάστημα.

«Έκανα κάποιες επιλογές για τις οποίες δεν μετανιώνω και αφήνω τα σχόλια στους τρίτους. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο και πιο σεμνό να μη σχολιάζεται σε αυτή την έκταση η προσωπική ζωή.

Αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις, όταν καλώς ή κακώς έχεις μια δημόσια προβολή, συνεπώς δεν καταλογίζω σε κανέναν τίποτα. Ο καθένας έγραφε και έλεγε αυτά που ήθελε, πολλές φορές ήταν μια παραμόρφωση της αλήθειας, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα.

Η Νατάσα Καλογρίδη έχει πολλά προσόντα και πολλά ταλέντα. Αυτό που με κέρδισε στην Νατάσα είναι ότι η ίδια με επέλεξε. Στην τελευταία δικαστική μου περιπέτεια ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος…

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά για τη Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου! «Υπάρχει κακοποίηση της αλήθειας…»