Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Έπινα μπύρα από τα 12 και στα 14 κάπνιζα»

Αλέξανδρος Λογοθέτης

"Ήμασταν κωλοπαιδάκια αλλά όχι από εκείνα που έπαιζαν στοιχήματα στην πλατεία της πολιτείας τα αυτοκίνητα των γονιών τους. Γιατί υπήρχε και αυτό, το έχω ζήσει" εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ανήσυχα παιδικά του χρόνια ενώ εξομολογήθηκε πως άρχισε να πίνει μπύρα στην πολύ μικρή ηλικία των… 12 ετών!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βγαίναμε μικροί από δω και από κει στο κέντρο, θυμάμαι να δοκιμά;ζω μπύρα από μικρός. Ήμασταν μια γενιά που πίναμε από πολύ μικροί για αυτό και μένα πια δεν με νοιάζει και δεν βγαίνω και δεν πίνω και δεν με ενδιαφέρει. Από τα 12, 13 εγώ έπινα. Ήμουν στο μπαρ από τα 12, 13 στα Χανιά και έπινα μπύρες και μολτ και μάθαινα τζαζ και μπλουζ. Να ‘ναι καλά ο φίλος μου, ο Πέτρος! Ήμουν σε ένα μπαρ με τσιγάρα και από τα 14 κάπνιζα».

«Δεν με ανακάλυψαν οι γονείς μου. Όταν γεννήθηκα το ’70, ποιος να με ανακαλύψει; Δεν κρυβόμασταν εμείς… Μια φορά, θυμάμαι, που γύρισα στις πεντέμιση το πρωί και ήμουν 14 στα 15 χρονών με μάλωσε η μάνα μου».

«Δεν ήμουν παραβατικός αλλά ήμουν ελεύθερος. Μπορούσα να το κάνω δηλαδή και δεν υπήρχε θέμα. Από μικρός έκανα παρέα με μεγαλύτερους ενώ τώρα κάνω παρέα με μικρότερους» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Ήμασταν κωλοπαιδάκια αλλά όχι από εκείνα που έπαιζαν στοιχήματα στην πλατεία της πολιτείας τα αυτοκίνητα των γονιών τους. Γιατί υπήρχε και αυτό, το έχω ζήσει».