Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις»

Αλέξανδρος Καλπακίδης

«Μου λείπουν οι Άγριες Μέλισσες», λέει ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Καλπακίδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις Άγριες Μέλισσες.

«Η παράσταση «12 ένορκοι» συνεχίζεται για όγδοο χρόνο στο θέατρο «Αλκμήνη». Το θέμα της είναι πάντα επίκαιρο. Έχουμε στην σκηνή δυο θεατές από σκηνοθετική άποψη, και κάποια στιγμή πέφτει μια γραβάτα για να την σηκώσει ο ηθοποιός, επειδή έπεσε όμως μπροστά από τον θεατή, εκείνος την σήκωσε», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Για την συμμετοχή του σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και για τα ευτράπελα του θεάτρου, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης ανέφερε: «Έχω κάνει παρατήρηση σε θεατή, επειδή χτυπούσε το κινητό του. Του είπα να το κλείσει τώρα, αλλιώς να βγει έξω. Τηλεοπτικά είμαι στη σειρά «Εκτός υπηρεσίας» και θα είμαι και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” θα κάνω τον ρόλο ενός πολύ κακού χαρακτήρα.

Το κλίμα στα γυρίσματα του «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι υπέροχο, οι συνάδελφοι είναι καταπληκτικοί. Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Μου λείπουν οι Άγριες μέλισσες. Ακόμη συζητάμε στο τσατ μας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Τέλος για την σύζυγό του, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σημείωσε: «Είμαστε 13 χρόνια με την σύζυγό μου και ο γάμος δεν άλλαξε καθόλου την σχέση μας».