Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Η πιο αμήχανη στιγμή ήταν που έπρεπε να φιλήσω την Ιωάννα Ασημακοπούλου»

Αλέξανδρος Καλπακίδης

«Δεν μου έχουν λείψει οι Άγριες Μέλισσες, μου έχει λείψει η παρέα που κάναμε με τους άλλους ηθοποιούς», είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για την σύζυγό του, τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και την αμήχανη σκηνή με την Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Οι “12 ένορκοι” είναι μία παράσταση που οι θεατές έρχονται και βλέπουν δυο και τρεις φορές και στο τέλος χειροκροτούν όρθιοι. Η πιο αμήχανη στιγμή στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” ήταν που έπρεπε να φιλήσω τη Ιωάννα Ασημακοπούλου. Μία δύσκολη στιγμή στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” ήταν η σκηνή στην πισίνα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Για την σύζυγό του, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης ανέφερε: «Η γυναίκα μου δεν ζήλεψε στη σκηνή με το φιλί, την είδαμε μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε στην Ακρόπολη, είχα γονατίσει και της έδωσα το δαχτυλίδι. Πήγαμε σε ένα θρησκευτικό γάμο ενός φίλου και αποφασίσαμε να παντρευτούμε κι εμείς με πολιτικό. Θέλω πάρα πολύ να γίνω μπαμπάς και πιστεύω θα γίνει σύντομα».

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είπε στη συνέχεια: «Βλέπω την αγάπη που δείχνουν στο παιδί τους ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφο του, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μία ετερόφυλη οικογένεια. Δεν μου έχουν λείψει οι Άγριες Μέλισσες, μου έχει λείψει η παρέα που κάναμε με τους άλλους ηθοποιούς. Το πιο αστείο που μου ζητούσαν στον δρόμο είναι να τους φτιάξω καφέ».