Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα όχι στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφος μου»

Αλέξανδρος Καλπακίδης

"Όχι, μωρέ, γιατί να παντρευτούμε; Άσε με τώρα! Θα το δούμε αργότερα..." ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, το απόγευμα της Κυριακής, όταν συνάντησε την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που αρχικά αρνήθηκε από την σύντροφο του, Εύη και την οποία ο ίδιος έκανε στη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης εξομολογήθηκε πως «πρόταση γάμου έκανε μια φορά η Εύη και της είπα όχι. Μου λέει μια μέρα, «να σου πω, θέλεις να παντρευτούμε;» και της λέω «όχι, μωρέ, γιατί να παντρευτούμε; Άσε με τώρα! Εντάξει, θα το δούμε αργότερα». Μου είπε καλά και δεν θύμωσε, η κοπέλα είναι… ζεν».

«Άσε μωρέ, τις λέω, θα το δούμε αργότερα. Μετά της έκανα εγώ πρόταση γάμου το 2019. Παντρεύεται τότε ένας κολλητός μου φίλος στο χωριό και μου ζήτησε να γίνω εγώ κουμπάρος. Λέω λοιπόν τότε στην Εύη, «μιας και πάμε πάνω στο χωριό και οι γονείς μου δεν μπορούν να μετακινηθούν, δεν κάνουμε και εμείς έναν πολιτικό γάμο; Που σου αρέσει και το δημαρχείο της Καβάλας, ένα πολύ ωραίο δημαρχείο, να μας παντρέψει και ο φίλος μου που θα παντρέψουμε και εμείς;». Οπότε το κάναμε έτσι».

«Εννοείται πως εκείνη είπε ναι, γιατί της έκανα πρόταση γάμου κανονική κάτω από την Ακρόπολη! Μέτραγα το δαχτυλίδι για να δω τι νούμερο φοράει, πήγα σε έναν κολλητό και του ζήτησα ένα μονόπετρο που και πήγα κάτω από τον ιερό αυτό βράχο και της έκανα κλασικά, ως ένας ωραίος greek lover, την πρόταση γάμου» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.