Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Μεγάλος σταρ, τεράστιος ηθοποιός αλλά πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

"Δεν πήγε κανείς στην κηδεία του. Δεν ήθελαν ούτε στο τελευταίο του κατευόδιο να πάνε", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

Στο The 2Night Show φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Τον σπουδαίο ηθοποιό υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι δύο άντρες είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση το βράδυ της Δευτέρας (18/12) σχετικά με το θέατρο, τον χρόνο που περνάει αλλά και τους χαρακτήρες των μεγάλων ηθοποιών που πέρασαν από τη σκηνή.

«Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40 έπαθα υστερία. Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου», παραδέχεται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που ήξεραν ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό», περιέγραψε αμέσως μετά ο ο ηθοποιός με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

«Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες αλλά, επειδή σε αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ καλοί, εξακολουθούν και υπάρχουν και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο», υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε», ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.