Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Δεν μπορώ να πω ότι από τα 8 περίμενα ότι η αδερφή μου είναι gay. Αργότερα όμως…»

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

"Φαινόταν από πολύ μικρή η Νικολέτα. Είχε φέρει η νονά της μια λαμπάδα με Barbie και μου την έδωσε για της πάρω τον Παιχταρά που είχε στολή και μπάλα ποδοσφαίρου".

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι η «Έλλη» στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στο Πρωινό και εκτός από αυτά που είπε για την ίδια, μίλησε και για την αδερφή της Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε στο περσινό MasterChef.

«Η αδελφή μου είχε πει πρώτα στη μαμά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Φαινόταν από πολύ μικρή η Νικολέτα. Είχε φέρει η νονά της μια λαμπάδα με Barbie και μου την έδωσε για της πάρω τον Παιχταρά που είχε στολή και μπάλα ποδοσφαίρου. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8 ετών, καταλαβαίνεις. Την έβλεπα που μεγάλωνε από μικρή και περίμενα να συμβεί. Δεν μπορώ να πω ότι από τα 8 περίμενα ότι η αδερφή μου είναι gay. Αργότερα όμως, από τα 14-15 που τα κοριτσάκια αρχίζουν να φτιάχνονται, η Νικολέτα δεν το είχε καθόλου αυτό. Οπότε περίμενα τα επόμενα 2-3 χρόνια πότε θα ήθελε να μου μιλήσει. Στα 17 ήρθε αβίαστα και μου το είπε, την αγκαλιάσαμε και όλα μια χαρά», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Στα 12 μου αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι είμαι ομοφυλόφιλη»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…