"Για μένα, ως Πόντια, πρέπει να πω πως με την "Αστερομάτα" έχουν γράψει έναν ύμνο" δήλωσε, παράλληλα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα του Κώστα Τσουρού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA. Η γοητευτική παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν παρουσιάζοντας τον διαγωνισμό της Eurovision όσο και για την φετινή προσπάθεια της Κλαυδίας με την “Αστερομάτα”.
Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε αρχικά πως “όταν παρουσίαζα την Eurovision, άκουσα ως επί το πλείστον καλά σχόλια. Απλά όταν ήρθε η EBU να με πάρει από το “κλουβί” που καθόμουν ολομόναχη, σαν σχολιάστρια στο Κίεβο της Ουκρανίας, για να με κατεβάσουν στη σκηνή, έφυγα άρον άρον. “Που εξαφανίστηκε η Πασχαλίδου” έλεγαν και διάφορα τέτοια”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Είχα πάθει ψιλοσόκ πρέπει να σας πω στο τέλος της μετάδοσης. Εκείνη τη στιγμή δεν μετρούσα. Η συγκεκριμένη ημέρα, όμως, ήταν Κωνσταντίνου και Ελένης. Εγώ όλα αυτά τα μαγικά τα βλέπω, τα μετράω”.
“Για μένα, ως Πόντια, πρέπει να πω πως με την “Αστερομάτα” έχουν γράψει έναν ύμνο. Σκέφτομαι όμως πως είναι ένας ύμνος για όλους τους ξεριζωμένους, για όλους τους πρόσφυγες, για όλους τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον τόπο και τις πατρίδες τους” παραδέχθηκε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη μεσημεριανή εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ