Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ήρθαν Ναζί να με σκοτώσουν επειδή ήμουν ξένη»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό στη Σουηδία όπου Ναζί απειλούσαν να τη σκοτώσουν.

«Παραμελούσα πάρα πολλά χρόνια τον εαυτό μου και έτρωγα μανιωδώς. Τώρα που ασχολούμαι με τη γυμναστική αισθάνομαι πως η ζωή είναι πιο εύκολη. Έχω περάσει κατάθλιψη και τραυματικές περιόδους στη ζωή μου. Όταν ήμουν τριών ετών έμενα σε ένα χωριό μόνο με κατσίκες και τον παππού μου στο κρεβάτι. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου όταν πήγα στη Σουηδία και αποχωρίστηκα τη γιαγιά μου που την αποκαλούσα μαμά.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν έκανα τηλεόραση στη Σουηδία ήρθαν έξω από την πόρτα μου Ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν επειδή ήμουν ξένη. Έχω πολλές ιστορίες να σου πω για το πώς γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Είμαι από το πουθενά και τα δημιούργησα όλα μόνη μου με το σπαθί μου και το σταυρό στο χέρι. Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου και… αποχώρησα. Τώρα που οικονομικά δεν είμαι πολύ καλά, λόγω κορονοϊού, έμαθα να τρώω φθηνά, όπως φασολάδα και φακές».