Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

"Αναγκαστικά έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν καλός και χρυσός... Έπρεπε να γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή" δήλωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εξομολογήθηκε στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη ότι μετά το χωρισμό της έπεσε σε κατάθλιψη για τρία χρόνια και σχολίασε τι θα απαντούσε σε μια πρόταση από την Eurovision.

«Δεν ήμασταν ποτέ παντρεμένοι, δεν ήταν διαζύγιο. Όταν, όμως, χώρισα, ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια γιατί δεν χώρισα μόνο από τον πατέρα της Μελίνας. Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου. Στην Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά. Μία εβδομάδα είναι στον μπαμπά και μία στη μαμά. Αναγκαστικά έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν καλός και χρυσός… Έπρεπε να γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή. Στην Σουηδία γίνεται αυτόματα η συνεπιμέλεια. Είμαστε μία πάρα πολύ πολιτισμένη και προοδευτική κοινωνία στην οποία όλοι αυτομάτως μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών» ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Με την Μαρίνα Σάττι έχουμε πάρα πολύ καλές πιθανότητες. Δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος που θα έλεγε όχι στην Eurovision. Με μεγάλη μου χαρά θα ήμουν σχολιάστρια ξανά» είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την Eurovision και συμπλήρωσε για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής: «Η παρουσίαση πρωινής εκπομπής ήταν κάτι τελείως μοναδικό και διαφορετικό. Ένα μικρό σοκ γιατί δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, που δεν τα ήξερα καν. Δεν νομίζω ότι ήμουν πάρα πολύ καλή στη δουλειά μου. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είπε: κάνε λίγο τη χαζή. Του λέω πως γίνεται; Όχι (σ.σ. δεν θα το έκανα ξανά). Δεν μου ταιριάζει, θέλω να κάνω άλλου είδους τηλεόραση»