Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ξεκίνησα στην τηλεόραση από τρομερή οικονομική ανάγκη»

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Αποκαλυπτική η Αλεξάνδρα Παντελάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή το φινάλε της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια». Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο καθώς και την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί».

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε πως «αρκετά μεγάλη μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα με το μέσο της τηλεόρασης. Αρρώστησε κάποια στιγμή ο πατέρας μου και υπήρχε τρομερή οικονομική ανάγκη και άρχισα στην τηλεόραση. Έπεσα όμως σε καλά χέρια, ξεκίνησα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο».

«Έχουμε κάνει μέχρι σήμερα 30 επεισόδια με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Νομίζω ότι εγώ και η κα. Μαλτέζου, η μάνα που έπαιζε παντού, είμαστε τοπ. «Μάνα είναι μόνο μία» έλεγε χαρακτηριστικά όταν έμπαινα στο γύρισμα».

«Το Ευτυχισμένοι μαζί το έβλεπε όλη η Ελλάδα, είχε πιάσει μέχρι και 60% στην τηλεθέαση και το βλέπουν και οι επόμενες γενιές. Ξαφνικά ένας ταξιτζής αρνήθηκε να μου πάρει λεφτά «αφού μπαίνετε στο σπίτι μας κάθε βράδυ και μας δίνετε χαρά». Αυτό είναι παράσημο. Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.