Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη και J2US: «Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως ήθελε να το ανέβασε για να βάλει και εκείνη τα όριά της, ότι “Εγώ θα είμαι στο green room, μη το ζεις μόνη σου”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνώριζε πως θα αναλάμβανε τα backstage του J2US. Από μια ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη την οποία κατέβασε στη συνέχεια, ενημερώθηκε ότι θα είναι η τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη θέση. Μιλώντας στο Breakfast@Star και τον Σαράντη Μαριέττη αναφέρει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις να πεις κάτι αλλά δεν το υπογράψεις, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το είδα από το Instagram.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts που κάνει. Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως ήθελε να το ανέβασε για να βάλει και εκείνη τα όριά της, ότι “Εγώ θα είμαι στο green room, μη το ζεις μόνη σου”.

Δεν μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος, Να με πάρει να μου πει τι; Ότι δεν έγινε όλο αυτό».