Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια πράγματα, γίνεται προσβλητικό απέναντί μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί", ξεκαθαρίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte.

«Με ενοχλούν αυτά που γράφονται. Είμαι γενικά ευγενική και υπομονετική σαν άνθρωπος, δέχομαι την κριτική αλλά σε κάποιο σημείο γίνεται προσβλητικό απέναντί μου», δηλώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Με τον Γιώργο, τον Mente Fuerte, έχουμε μιλήσει για αυτό. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα και δεν είμαστε καν φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί», ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή.

«Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια πράγματα για τη Μαρία που είναι σε σχέση με τον Γιώργο αλλά και για τον Στάθη, που ήταν σε σχέση με εμένα», συμπληρώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Είναι έτοιμη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ερωτευτεί ξανά και να ανανεώσει την προσωπική της ζωή; Η ίδια αναφέρει: «Η Αλεξάνδρα προς το παρόν θέλει χρόνο για τον εαυτό της, να μείνει μόνη της, να δει τις φίλες και τους φίλους της και να δουλέψει. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά, ο έρωτας δεν είναι σε πρώτο πλάνο».