Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Στην προσωπική μου ζωή έκανα συνέχεια τα ίδια λάθη, επέλεγα ανθρώπους που δεν έβγαινε σε καλό»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η αρχική πεποίηθησή μου ήταν ότι είμαι ανισόρροπη, ότι έλκω την ανισορροπία. Εάν ο άλλος είχε τα Χ προβλήματα, τα έβλεπα αλλά εθελοτυφλούσα", παραδέχεται η ηθοποιός.

Στο «I Love ΣουΚού» φιλοξενήθηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η ενασχόλησή της με το NLP.

«Το NLP ήταν σημείο τομής στη ζωή μου. Είχα έναν φίλο, που έβλεπα ότι είχε μία πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά και έκανε συνέχεια τα ίδια λάθη. Κάποια στιγμή τον είδα και είχε αλλάξει τελείως η κοσμοθεωρία του, ο τρόπος που αντιμετώπιζε τα πράγματα. Τον είδα πολύ ζεν, πολύ κουλ και μου είπε ότι έκανε NLP», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Εγώ έβλεπα ότι στην προσωπική μου ζωή έπεφτα συνέχεια στα ίδια λάθη. Επέλεγα διαρκώς ανθρώπους που ήταν εντάξει αλλά δεν έβγαινε σε κάτι καλό, δεν έβγαινε σωστό. Η αρχική πεποίηθησή μου ήταν ότι είμαι ανισόρροπη, ότι έλκω την ανισορροπία. Και το συνειδητοποίησα ότι όντως συνέβαινε αλλά δεν το καταλάβαινα», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Όλα αυτά μας δημιουργούνται από μικρά παιδιά, μας γεμίζουν με τόσα πρέπει και καταλήγεις να έχεις ένα «λογισμικό» στο μυαλό σου που είναι όλο λάθος. Πάντα έριχνα την ευθύνη αποκλειστικά σε μένα. Εάν ο άλλος είχε τα Χ προβλήματα, τα έβλεπα αλλά εθελοτυφλούσα», παραδέχεται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αμέσως μετά.