Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση και η εξήγηση

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Ήταν χύμα, δεν ήταν με υπονοούμενο. «Έμεινα παγωτό».

Καλεσμένη στο Happy Day η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Το ότι υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει, σαφώς. Τώρα, πότε επιλέγουμε να μιλήσουμε για αυτή, κι αυτό είναι ένα θέμα. Ή μιλάς την ώρα που γίνεται και βγαίνεις και το καταγγέλλεις, έχεις δηλαδή το θάρρος και τα κότσια να το κάνεις, ή μετά από 20 χρόνια, δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Και εν πάση περιπτώσει, έχει παραγίνει λίγο.

Μου έχει τύχει στο μακρινό παρελθόν. Ήταν έντονο, εντονότατο. Ήταν μια εξήγηση: «Θες να παίξεις εδώ; Α, πρέπει να γίνει αυτό». Ήταν χύμα, δεν ήταν με υπονοούμενο. «Έμεινα παγωτό». Ήμουν και πολύ νέα. Δεν το είχα πολύ το «γαλλικό», γιατί κόμπλαρα. Όμως έκανα εξήγηση αντρίκια, ξεκάθαρη. Είπα ότι εγώ έτσι ρόλους δε θέλω και ότι αν του κάνω ως ηθοποιός για αυτό το ρόλο, οκ πάρε με, ειδάλλως δεν… Με πήρε στη δουλειά, μου λέει: «Ρε Παλαιολόγου, πολύ σε γουστάρω τελικά, είσαι ωραίος τύπος. Το έκοψα, αλλά τελικά του άρεσε αυτή η ξεκάθαρη αντιμετώπιση», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!