Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έλεγαν φίλες στη μαμά μου να κάνω λίφτινγκ, ήμουν τόσο τσαλακωμένη στη σειρά, άλλη μούρη»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

"Αυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορούμε να σε κατατάξουμε πουθενά ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη" είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δεν της έχουν γίνει εδώ και δύο χρόνια.

«Τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχω προτάσεις. Αυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορούμε να σε κατατάξουμε πουθενά ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη. Θα σας πω όμως κάτι. Αν παρατηρήσετε της γενιάς μου δεν είναι στην τηλεόραση. Δηλαδή υπάρχει αυτό το 50, 60 που από ό,τι ακούω και στην Αμερική -καλά δεν έχουμε καμία σχέση με τους συναδέλφους εκεί γενικότερα- αλλά το αντιμετωπίζουν και αυτές. Δεν υπάρχουν αυτές οι ηλικίες στην τηλεόραση» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Μπορείς να το πεις και ηλικιακό ρατσισμό. Γενικά δεν παρακολουθούν πολύ θέατρο. Αν δεν έχεις δει ηθοποιό στο θέατρο, δεν μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες που έχει. Εγώ είχα κάνει ένα σίριαλ στο Open, το οποίο δεν είχε πάει καλά, την «Τελευταία ώρα». Είχα κάνει μία χαροκαμμένη μάνα 80 χρονών. Έπαιρναν φίλες στη μαμά μου και έλεγαν αν πάει να κάνει λίφτινγκ γιατί ήμουν τόσο καταρρακωμένη και τσαλακωμένη, ήταν άλλη μούρη. Επειδή το έγραφε η Άννα Ανδριανού και ξέρει τι δυνατότητες έχω, μου εμπιστεύθηκε αυτόν τον ρόλο» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.