Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Έχω ωριμάσει και αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα», λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις επιλογές της, τους χωρισμούς της, τον τωρινό της σύντροφο, αλλά και το θέμα του γάμου.

«Είμαι 31 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το NLP. Όταν ξεκίνησα να κάνω με προβλημάτιζε η στάση της ζωής μου και οι επιλογές μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είμαστε οι επιλογές μας.

Έχω ωριμάσει και αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθώ να κρατώ καλές επαφές με τις πρώην σχέσεις μου. Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια: «Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι μόνη μου, νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρότυπο των γονιών μου. Έχω μέσα μου τον γάμο σαν θεσμό που θα μπορούσε να κρατηθεί. Δεν με ένοιαζε ποτέ πόσα χρήματα έχει ο άλλος».