Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω εκδηλώσει επιθυμία αλλά προφανώς δεν με θεωρούσαν χρήσιμη»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

"Εγώ το σκέφτηκα, αλλά οι άλλοι δεν το σκέφτηκαν" υπογραμμίζει, με νόημα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Λίγο πριν δώσει τη μάχη του σταυρού με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Fay’s Time την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην διαρκή αφιέρωση στην τέχνη της υποκριτικής καθώς και την τηλεοπτική της απουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε πως «έχω κλείσει να κάνω μια παράσταση αμέσως μετά τις εκλογές και εννοείται ότι θα συνεχίσω γιατί είμαι ταγμένη σε αυτό, είμαι ταγμένη στο θέατρο. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είναι η ανάσα μου, είναι η δουλειά μου, είναι αυτό που κάνω εδώ και 33 χρόνια».

«Θεωρώ όμως ότι, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες και μου αρέσουν ευθύνες, εάν και εφόσον εκλεγώ και εάν μου δοθεί κάποιος τομέας, θα μπορέσω να τα καταφέρω στο ακέραιο γιατί έχω μάθει να δουλεύω πάρα πολλές ώρες. Αφιερώνομαι πραγματικά».

«Η σειρές εποχής μού πάνε σίγουρα, ναι και εγώ το σκέφτηκα, βεβαίως αλλά οι άλλοι δεν το σκέφτηκαν οπότε δεν ξέρω τι να πω. Θα ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια δουλειά και έχω εκδηλώσει την επιθυμία μου αλλά προφανώς δεν με θεωρούσαν χρήσιμη. Το κάθε πράγμα στον καιρό του και θεωρώ πως θα έρθει και το τηλεοπτικό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.