Αλεξάνδρα Ούστα: «Το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγο μου ήταν πολύ επεισοδιακό»

Αλεξάνδρα Ούστα

"Δεν πήραμε πολύ καλά την στροφή και φύγαμε" ομολόγησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Καλεσμένη στην Κυψέλη βρέθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα το μεσημέρι της Δευτέρης στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού!

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει. Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω».

«Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού… με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Ούστα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.